keyla design
  • Bo Ek konstnär
  • Hoppbacken i Falun
  • uppretad Dalahäst
  • Övergivet piano
  • Rödluvan och Dalahästen
  • Bron i Rättvik
  • små Dalahästar familjen
  • dödar dalahästen och räddar sina killingar

Trycksaker & Marknadsföring

Produktion

Driver du en eget tryckeri eller reklambyrå och behöver extra hjälp vid arbetstoppar kan keyla design hjälpa till med produktionen av trycksaker och hemsidor från det egna kontoret eller på plats hos er.

Under tiden 2007-2010 hjälpte vi danska MediaProvider A/S med layout till flera nummer av deras magasin Mobil och Zoom (danska motsvarigheten till svenska Kamera & Bild). Vi gjorde även en inläggstidning om kök till magasinet Gear. Arbetet sköttes på distans där vi fick manus och lösa bilder som sedan sattes ihop till tryckfärdiga filer och levererades direkt till tryckeriet. Under tiden lärde vi även upp deras nya layoutare så att hon tryggt kunde ta över den grafiska produktionen av Mobil.

Vid några tillfällen 2007-2008 hjälpte vi Centrumtryck i Avesta med layout av trycksaker. Arbetet sköttes på plats hos Centrumtryck.

2013-2015 har vi hjälpt Reklamhuset i Avesta med annonsproduktion till deras annonstidningar Börsen och Salabladet. Arbetet sköttes på plats hos Reklamhuset.

Trycksaker

Layout av annonser och trycksaker, allt från visitkort till vackra foldrar och broschyrer för att presentera dig och ditt företag. Även layout av tidningar och magasin.

Skyltar och banderoller

Skyltar och banderoller i olika format och utföranden när ditt företag ska presenteras i lite större format. Vi gör även affischer, bilder till digitala storbildstavlor, roll-up och andra produkter till ex mässor och utställningar.

Illustrationer

Ibland vill man hellre ha någon fin illustration istället för ett fotografi och det kan vi hjälpa till med. Vi kan ta fram både digitala illustrationer, kartor och målningar/tavlor.

Fotografering

Produktfotografering, fotografering för dokumentation eller bilder till trycksaker eller hemsidan. Vi hjälper även till med bildredigering och bildmanipuleringar.

 

programmering för webben
hemsidor som funkar på alla skärmar
tidningar och magasin
illustrationer

 

© keyla design 2016